Themaopdrachten 2019

Januari

Thema Oranje.

Overal waar je ook bent is vaak iets van oranje te vinden.

Februari

Thema Spiegelingen/Reflecties.

De lucht die weerkaatst op het water of de weerspiegeling van een object in een glas. Met reflecties maak je de foto vaak interessanter, geeft je het beeld een extra dimensie of versterk je de compositie

Maart

Thema Muziek.

Een best lastig onderwerp, want muziek is een geluid en hoe fotografeer je nu iets wat je niet ziet?

Thema Geen!

Clubavonden zijn eind van de maand. In verband met pasen en schoolvakantie is er geen clubavond.

Mei

Elkaar fotograferen.

We gaan in groepjes elkaar fotograferen (binnen of buiten).
Na de pauze gaan we de foto’s op de pc zetten en gelijk de onbewerkte foto’s bekijken/beoordelen.
Neem dus je camera mee!

Thema Nieuw.

In april is er géén thema geweest. In mei hebben we tweemaal een clubavond. Het nieuwe thema nieuw is waar jij jou fantasie kan over laten gaan. Je kunt bv. het verschil fotograferen wat oud en nieuw is.

Thema WAK

Thema is het maken van foto’s tijdens het WAK in Enschede.

Geen opkomst ivm vakantie.

Wel een ZomerCafé 29 juli, verzamelen bij De Pindakaaspot

Augustus

Geen opkomst ivm vakantie

Wel een ZomerCafé 26 augustus verzamelen bij De Pindakaaspot

Thema Zomer.

Tijdens de vakantie kun je natuurlijk alles fotograferen wat je tegenkomt, maar … Ga voor deze opdracht foto’s maken die voor jou het gevoel uitstralen van zomer.

Thema Herfst
Bekendmaking fotowedstrijd

Er moet nog een thema uit de grabbelton getrokken worden. Het thema is altijd 1 maand van te voren bekend.

Thema ???

Thema ???

Heb jij nog leuke thema’s om te fotograferen? Deel ze hieronder!

Volgende keer ideeënlijstjes die je op weg helpen om je fotografie of manier van kijken te verbeteren.