Chip Foto Magazine

CHIP FOTO magazine is het magazine voor de digitale fotograaf en komt acht keer per jaar uit. In CHIP FOTO magazine testen we niet alleen alle camera’s zelf, maar leggen we ook in begrijpelijke taal uit wat je er allemaal mee kan doen. Alle aspecten van fotografie komen aan bod: reportages, hardware, diepte-interviews met professionele fotografen en nog veel meer. Door het brede scala aan onderwerpen spreekt CHIP FOTO magazine elke fotograaf aan, van de enthousiaste amateur tot de beginnende professional.

Prijs: 5,95
Oplage: 8x per jaar

Digifotopro

DIGIFOTO Pro is een magazine over digitale fotografie voor gevorderde hobbyisten en (semi-) professionals. Iedere editie staat vol reviews, interviews, workshops en inspirerende portfolio’s. DIGIFOTO Pro Magazine verschijnt vier keer per jaar.

Prijs: 5,95
Oplage: 6x per jaar

Digifoto Starter

DigifotoStarter richt zich op iedereen die net een camera heeft gekocht of van plan is er een aan te schaffen. Met heldere, begrijpelijke taal geven we de lezer uitgebreid advies over de aanschaf van de juiste camera, objectieven en accessoires. Ook geven we tips en adviezen voor het afdrukken van de mooiste resultaten op canvas, vergrotingen of als fotoboek.

Prijs: 4,95
Oplage: 4x per jaar

Focus

Focus is het oudste fototijdschrift van Nederland. Het tijdschrift heeft in de loop der jaren een voorname positie binnen de Nederlandse fotografie weten te verwerfen.

Prijs: 6,95
Oplage: 12x per jaar

Fotografie

FOTOgrafie is het magazine dat op zoek gaat naar het verhaal achter de fotografie. Inspirerend, verrassend, uitdagend. Iedere uitgave weer een feest!

Prijs: 9,95
Oplage: 6x per jaar

Natuurfoto Magazine

Natuurfotomagazine staat boordevol foto’s gemaakt door natuurfotografen die met toewijding voor hun onderwerp de natuur vastleggen. De tekst wordt zorgvuldig opgetekend door gepassioneerde deskundige schrijvers. Natuur gefotografeerd door bekende en minder bekende fotografen uit Nederland en Belgie krijgen volop de ruimte in natuurfotomagazine. Er is aandacht voor indringende dierportretten, oogstrelende natuurgebieden in Nederland en Belgie over de grens.

rijs: 7,95
Oplage: 6x per jaar

Shutr.photo

Het fotografisch platform dat als doel heeft om fotografen te verbinden met beeldliefhebbers.

Prijs: 9,95
Oplage: 4x per jaar

P/f Professionele Fotografie

Pf is al 30 jaar hét vakblad voor de professionele fotograaf en voor iedereen die in de wereld van de fotografie werkzaam is. De kracht van het blad is de combinatie van inhoudelijke informatie over fotografie en interessante portfolio’s van creatieve fotografen, samengesteld door een betrokken en deskundige redactie.

In elk nummer van Pf staan verschillende rubrieken, die van belang zijn voor de fotograaf en deskundigen op het gebied van communicatie met beeld, zoals juridische informatie en informatie over het ondernemerschap. Ook bevat elk nummer een gastcolumn van iemand uit het werkveld, een rubriek over recent verschenen fotoboeken, een rubriek over vorm en inhoud, en nog veel meer.

Pf geeft de lezer door de vele diepgaande interviews en groot gedrukte foto’s inspiratie en informatie over de hedendaagse, snel veranderende wereld van de fotografie.

Prijs: 9,95
Oplage: 10x per jaar

Zoom

ZOOM Magazine staat vol wetenswaardigheden over digitale fotografie en video. Niet alleen tests van de nieuwste producten, maar ook antwoorden op veel gestelde vragen, tips & trucs en software-besprekingen.

Prijs: 6,50
Oplage: 10x per jaar