• Info

Over de fotoclub

Fotoclub Stroink is opgericht 15 april 2012 in Enschede.
Op dit moment telt de club zo'n 26 actieve leden en dit aantal groeit nog steeds.

Fotoclub Stroink heeft als doel een interessant en leerzaam programma te bieden voor bevlogen (amateur)fotografen.
Elke maand is er een bijeenkomst in het Stroinkshuis waar we door middel van het bespreken van de maandopdrachten, workshops of lezingen elkaar helpen om betere fotografen te worden.
Voor degenen die dat leuk vinden, worden er geregeld "uitstapjes" georganiseerd. Dit kan zijn naar een bijzondere locatie, een fotogeniek evenement of een fotografie-tentoonstelling.
Kijk voor een overzicht van alle activiteiten in onze AGENDA.

LOCATIE BIJEENKOMSTEN
Wij komen in principe elke laatste maandag van de maand samen. Dit kan soms wijzigen door schoolvakanties, kijk voor de exacte data in onze AGENDA.

Het Stroinkshuis
Het Stroink 64, 7542 GT Enschede
www.stroinkshuis.nl

BESTUUR